26 / 04 / 2024

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.



Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.


Türkiye Projeleri panel serisi ile farklı yapı türlerinin mimarı, işvereni, mühendisi, kamu ve yüklenici tarafı ile farklı açılardan ele alınması hedefleniyor. Basılı ve görsel medyada ulaşabildiğimiz yapının tasarım, yapım sürecindeki deneyim ve serüvenleri ile izleyiciye aktarılarak, genel çerçevede bir farkındalık yaratmak amaçlanıyor.


 Serinin beşinci konusu Havalimanları olarak belirlendi. Panelde konuya yönelik, Türkiye’de hayata geçirilen havalimanı projelerinin işveren, mimar ve işletmeci olarak farklı bakış açılarından tartışılması ana hedeflerden biridir. 


Hacer Ayrancıoğlu Yetiş’in moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde, Tekeli-Sisa Mimarlık’tan Doğan Tekeli, Ercan Çoban Mimarlık’tan Ercan Çoban, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden (DHMİ) Etüd Proje Şube Müdürü Sevgi Tokgöz, TAV İnşaat Genel Müdür Danışmanı Tayfur Özuğurlu ve AECOM Türkiye Ulaştırma Bölüm Lideri Serkan Mahmutoğlu konuşmacı olarak yer alıyorlar.


Türkiye Projeleri 5: Ulaşım Yapıları / Havalimanları

22 Eylül 2016 Perşembe, saat 17:00

TSMD Mimarlık Merkezi / Ankara


Geri Dön