29 / 03 / 2024

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 11 Nisan'da toplanacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 11 Nisan'da toplanacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı Mart Ayı toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında gerçekleşti. Meclis bir sonraki toplantısını 11 Nisan'da gerçekleşecek.




Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı Mart Ayı olağan gündemiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında toplandı.


MECLİSTE 4’Ü EK TOPLAM 45 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ


45 maddenin görüşüldüğü 2017 yılı Mart ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından verilen 2 ek gündem maddesi (önerge) oy birliği ile komisyona havale edildi.


• Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Küçükdalyan Narlıca Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.


• Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının merkezi İngiltere’de bulunan “Save The Children”(SCI- Çocuklara Sahip Çık) adlı kar amacı gütmeyen kuruluş ile idare arasında yapılacak olan proje kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi ile ilgili teklifi oy birliği ile Hukuk ve İçişleri Komisyonuna havale edildi.


HBB MECLİSİ 11 NİSAN’DA OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANACAK


Meclis toplantısının sonunda, HBB Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 11 Nisan 2017 Salı günüsaat 10.00’da yapılmasına karar verildi.



Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön