23 / 04 / 2024

Hatay Konacık'a yeni yol!

Hatay Konacık'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor




Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları özverili bir şekilde sürdürülüyor.


HBB ekipleri, Hatay’ın her ilçesine eşit hizmetler sunma anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’nin mevsimsel koşullardan dolayı yıpranan ve bozulan sokaklarında stabilize çalışmaları başlattı. 


KONACIK MAHALLESİ YENİ YOLUNA KISA ZAMANDA KAVUŞACAK


İl genelinde sürdürdüğü yol modernize çalışmalarıyla vatandaşın sorunlarına çare olan HBB ekipleri, vatandaşların arazilerine gidiş- gelişlerinde yaşadıkları problemleri ortadan kaldırmak için başlattığı yol yapım çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlayarak hizmete sunacak.


MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 


Gerçekleştirilen çalışmaları sahada takip eden vatandaşlar, il geneline yayılan yol yapım, bakım ve onarım seferberliği başlatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler. 



Hatay Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön