25 / 04 / 2024

Hatay yol yatırımları

Hatay yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Samandağ yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Hatay Konacık'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor

Hatay Uzunkavak'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay Belen yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay'da üst yapı çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Hatay'ın yolları modernize ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Hatay’ın 15 ilçesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Hatay'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay'da asfaltsız yol kalmayacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay Samandağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde özveriyle sürdürdüğü bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının önemli bir ayağı da Samandağ ilçesi oldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Hatay Samadağ yatırımları bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesinde düzenlenen toplantıda yapılan yatırımlara ve hizmetlere dair bilgilendirmede bulundu.

Atahan Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Atahan Arazi Yatırımları Anonim Şirketi, Cenk Dudaksız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Bakırköy, Beşyol Mahallesi, İnönü Caddesi, Flor Plaza'da kuruldu.

Hatay yol yatırımları Haberi

Hatay yol yatırımları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriyor.



ÜZÜMDALI MAHALLESİ’NDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI



Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek halkın takdirini kazanan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Üzümdalı Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı. Araçların ve yayaların mahalledeki giriş çıkışlarında sıkıntı çekmelerine duyarsız kalmayan ekipler, yol genişletme çalışmalarıyla halkın daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşım sağlayabileceklerini bildirdi.



MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMETLERİNDEN MEMNUN



Üzümdalı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gerçekleştirdiği çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.




Hatay Büyükşehir...