20 / 04 / 2024

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.




Ünye Belediyesinin gerçekleştirdiği belediye tarihinin en büyük yol ihalesi kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  son olarak Dereköy Mahallesini ziyaret ederek mahallede devam eden beton yol çalışmalarını inceledi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Belediye Meclis Üyeleri, İşadamları Musa Kaymak ile Mustafa Göç katıldı.


Ziyarette açıklamalarda bulunan İş adamı Mustafa Göç, “Köyümüzde kendi imkânlarımız ile çalışmalarımız devam ederken Başkanımız bir cenaze dolayısı ile köyümüzü ziyaret etmişti. Cenaze günü, başkanımız buradaki çalışmaları not alıp bizlere gerekli yardımın yapılacağını söylemişti. Bugün de Başkanımız sözünü tuttu ve yolumuz beton yol oldu. Çalışmalarından dolayı Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


“Yapılan Yollara 20 Yıl Dokunulmayacak”


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, ulaşım ağı itibarı ile en uç noktalarda olan mahallelere dahi beton yol yapıldığını belirterek, “Bugün burada Dereköy Mahallesi Karafırın mevkiinde yarım km’lik beton yol çalışması yürütülüyor. Yine aynı şekilde Yeniköy ve Ortaköy bölgelerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz ihale kapsamında 2015 yılı içerisinde 9 milyon TL’lik yol yatırımı yapmayı planlamıştık. Ancak planlamalarımız yetmedi ve iş artışına gittik. 2016 yılında da aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek. Beton yol yapılan yerlerin “V” kanallarını da yapmak sureti ile 20 cm’lik beton döküyoruz. Bu çalışma ile yollara en az 20 yıl daha dokunulmayacaktır. Bizler ‘köylü milletin efendisidir’ deyip yıllardır bu memlekete hiçbir şey yapmayan zihniyeti bir kenara bırakıp hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Biz yolun medeniyet olduğunun bilinci içerisindeyiz; onun için 2016 yılında da yol yatırımlarımızı artarak devam ettireceğiz ve tüm hemşehrilerimize ulaşmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu çalışmada bizlere destek sağlayan Göç Kardeşlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Ünye Belediyesi



Geri Dön