19 / 04 / 2024

Hatay Kuzeytepe’de altyapı çalışmaları başladı!

Hatay Kuzeytepe’de altyapı çalışmaları başladı!

Her mahalleye altyapı götürmede kararlı olduklarını ve uzman teknik personel eşliğinde projelerin bu doğrultuda hazırlandığını belirtenHatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü çalışmalara başladı




Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon hattı olmayan sokak ve mahallerde çalışmaların devam ettiğini ve eksiklerin giderildiğini duyurdu.


Kent genelindeki altyapı eksikliğini giderme ve mahallelerdeki kanalizasyon eksikliğinden kaynaklı kötü kokuların önüne geçme adına çalışmaların devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, bu kapsamda merkez ilçe Antakya’ya bağlı Kuzaytepe Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi. 


Her mahalleye ve sokağa altyapı götürmede kararlı olduklarını ve uzman teknik personel eşliğinde projelerin bu doğrultuda hazırlandığını kaydeden İdare, vatandaşlara yaşanabilir çevre yaratmak amacıyla çalışmaların kapsamlı ve titiz bir şekilde süreceğini bildirdi.


HATSU, Kuzeytepe’de devam eden kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarında 1 kepçe, 1 kamyon ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.



Hatay Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön