26 / 04 / 2024

Hatay MKÜ'de 4000 kişilik stadyum bitme aşamasına geldi!

Hatay MKÜ'de 4000 kişilik stadyum bitme aşamasına geldi!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nin yapımını sürdürdüğü 4000 kişilik stadyumun bitme aşamasına geldiği kaydedildi.



Rektör Hasan Kaya ve Rektör Yardımcıları, geçtiğimiz günlerde öğrencilerle bir araya geldi sorunları istekleri dinledi.Öğrenciler, sorunlarını üniversite yönetimine anlatma fırsatı buldu.

 

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Atatürk Konferans Salonu'nda öğrencilerle buluştuğu toplantıda; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Yusuf Önlen ve Prof. Dr. Veysel Eren ile birlikte öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Yönetim olarak öncelikli hedeflerinin, öğrencilerin sportif, kültürel ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması olduğuna vurgu yapan Rektör Kaya, görevi devraldıkları günden bu yana birçok yeniliklere imza attıklarını söyledi.

Özellikle spor tesislerine dikkat çeken Rektör Kaya, devam eden projelerle birlikte yapımı tamamlanan tesislerin öğrencilerin ihtiyaçlarına önemli ölçüde cevap vereceğini dile getirdi.

İnşaat çalışmaları büyük bir hızla süren 4 bin kişilik Stadyum, onarımı tamamlanan Kapalı Spor Salonu, yıkılarak yeniden yapımına başlanan kapalı Halı Saha ve Olimpik Yüzme Havuzu tadilat çalışmalarının tamamen öğrencilere yönelik olduğunu ifade eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, bütün bu projeler tamamlandığında da Mustafa Kemal Üniversitesi'ni adeta yaşam alanına kavuşturacaklarını belirtti.

Spor faaliyetlerinin yanı sıra, beslenme ve barınma ihtiyaçlarından da söz eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, merkezi yemekhane inşaatı, dersliklerin onarımı ve kampüs içi peyzaj çalışmaları ile birlikte öğrenciyi merkeze alan çalışmalarda önemli bir aşamayı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Rektör Kaya, yönetimi devraldıkları günden bu yana gerçekleştirdikleri projeleri anlatan sunum eşliğinde öğrencilerle karşılıklı sohbet de etti.

Rektör Yardımcılarıyla birlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektör Kaya, uygulamaya yeni geçilen elektronik kayıt sistemlerinden de söz etti ve bu buluşmaların devam edeceğini vurguladı.Oldukça verimli geçen toplantı, öğrenciler tarafından beğeniyle karşılandı.


Antakya Gazetesi


Geri Dön