24 / 04 / 2024

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Firma: Hava Kent Yapı Kooperatifi

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



Arnavutköy / Taşoluk projesinde yer alan 144 adet konutun teslimlerine devam eden  Hava Kent Yapı Kooperatifi  yeni projesi için düğmeye bastı.

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilecek. 15 bin metrekare arsa alanına sahip projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer verilecek.

Hava Kent Sancaktepe projesinde 150 adet konutun yanı sıra ticari alanlara da yer verilecek. Her dairede balkonun yer alacağı Hava Kent  Sancaktepe  projesinde yer alan giriş katların bahçe kullanım alanları olacak.

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

*Görsel Taşoluk 2 projesine aittir.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Hava Kent Sancaktepe projesinde açık yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Yeşil enerji ve sürdürülebilir çevrecilik adına gri su dönüşüm sisteminin de yer alacağı proje 2022 yılında başlayacak. Teslimleri 2024 yılında yapılacak olan Havakent Sancaktepe projesi millet bahçesine de komşu konumda yükseliyor. 

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Projeyle ilgili mimari çalışmaların başladığını belirten Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim kurulu başkanı Erkut Çavuş aynı zamanda Arnavutköy Taşoluk 2 ve Haraççı projelerinde de ruhsat aşaması tamamlanıp yıl sonuna kadar başlanacağı dile getirdi. Çavuş ayrıca Taşoluk 2 ve Haraççı  projeleri için ön talep topladıklarını da sözlerine ekledi.

Web: www.havakent.com

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!


Geri Dön