20 / 04 / 2024

Hava Kent Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı!

Hava Kent Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı sağlanıyor...



“Yeni nesil” kooperatifçilik anlayışıyla üyelerini İstanbul Havalimanı'na yakın konumda hayata geçirilen Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projeleriyle konut sahibi yapan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Sancaktepe proejsi için düğmeye bastı. Konut sahibi olmanın giderek zorlaştığı bu günlerde Hava Kent Yapı Kooperatifi, üyelerini uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapıyor.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk projesini sahiplerine teslim eden Hava Kent Yapı Kooperatifi’nin Sancaktepe projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Merakla beklenen projede 150 adet konutun dışında ticari alanlar da yer alacak. Havakent Sancaktepe projesinde yer alan daireler  2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 

Hava Kent Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş projeleriyle ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:  “Bilindiği üzere İstanbul’un merkezi noktalarında artık konut geliştirecek arazi yok denecek kadar azaldı. Var olan arazilerin maliyetinden dolayı geliştirilen projeler çok yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor.  Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi olarak bizler de lüks konutları erişilebilir fiyatlarla, şehrin yeni yaşam alanlarında geliştirmeye devam ediyoruz” 

Pandemi sürecinde yatırımlarını son sürat sürdürdüklerini dile getiren Erkut Çavuş, Sancaktepe projesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Sancaktepe’de ruhsat çalışmalarını sürdürdüğümüz projemizde 150 dairenin yer almasını planlıyoruz. 15 bin metrekare arazi üzerinde geliştireceğimiz Hava Kent Sancaktepe’de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. Giriş peşinatları 2+1 daire tipi için 150 Bin TL, 3+1 daire seçeneği için 200 Bin ve en büyük daire seçeneğimiz için de 250 Bin TL olmasını ön görüyoruz. Projede aylık taksitler daire tipine göre 2 bin TL ila 3 Bin TL arasında olacak.”

Millet Bahçesine Komşu 

 Sancaktepe projesinin konumuna dikkat çeken Erkut Çavuş, “Tüm daireler için kapalı otoparkın yanı sıra, basket sahası, açık yüzme havuzu ve sosyal donatılar da yer alacak. 2022 yılında başlanacak projenin 2024 yılında teslim edilmesini planlıyoruz. Projemizin en önemli artılarından biri de Sancaktepe Millet Bahçesine komşu konumda olması.  Ayrıca projeye yeşil enerji ve çevrecilik adına gri su dönüşüm sistemi de dâhil edeceğiz.” dedi.

Hava Kent Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı!

"Projeye pandemi ile birlikte projeye hobi bahçesi ekledik"

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs sürecinde bahçe ve terasın öne çıktığını belirten Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “Pandemide imkânı olanların bahçelerinde çocuklarıyla, bitkileriyle açık havada vakit geçirebilmesi ihtiyacını hep birlikte görmüş olduk. CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi olarak aldığımız talepler ve yaptığımız değerlendirmeler sonucunda daire sahiplerinin doğa ve toprak ile vakit geçirebilecekleri hobi bahçesi alanı da oluşturmaya karar verdik. Projelerimizde yaşam başladıktan sonra hobi bahçelerinde çeşitli eğitimler düzenlemeyi arzu ediyoruz. Eğitimlerle birlikte bahçelerde yetiştirilen ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak en büyük hayalimiz” dedi.

"Türkiye’nin birçok noktasında proje hayata geçireceğiz"

Yalnızca mega kent İstanbul’da değil Türkiye’nin birçok kentinde proje geliştirmek istediklerini dile getiren Erkut Çavuş, şunları söyledi: “Kurduğumuz şeffaf kooperatifçilik anlayışıyla, devletimizin kooperatifçilik mevzuatlarına uygun, şeffaf sistemimizle Türkiye’nin birçok ilinde proje geliştirmeyi planlıyor ve arzu ediyoruz.”

Web: https://havakent.com/

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!


Geri Dön