23 / 04 / 2024

Havalimanı inşaatlarında AKG Gazbeton kullanılıyor

Havalimanı inşaatlarında AKG Gazbeton kullanılıyor

Havalimanlarının inşasında yapı malzemesi olarak AKG Gazbeton ürünleri tercih ediliyor



Son dönemde artan yolcu taleplerini karşılamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla yenilenen havalimanları, değişen çehreleri ile göz doldururken, mimari projelerin uygulanmasında, özgün çözümler üretebilen AKG Gazbeton ürünleri ortak bir tercih oluşturdu.  Gazbetonun duvar bloğu ve lento ürünleri, üstün kalitesi ve mimari estetiğe katkısının yanında sağladığı yangın emniyeti ile havalimanı inşaatlarında firmaların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.

Havalimanı  inşaatı yapan firmalarının gazbeton üzerine yoğunlaşması ile ilgili değerlendirme yapan AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman; "Bina yapım süresini kısaltan uygulamaları, hafifliği ve deprem güvenliğini arttıran özellikleri ile gazbeton, inşaat firmaları için önemli avantajlar sağlıyor. Sahip olduğumuz ürün kalitesi ve profesyonel ekiplerimiz sayesinde gerek yurt içi gerekse yurt dışı pek çok havalimanı projesinde önümüzdeki dönemde de tercih edilmeye devam edeceğiz" dedi.

AKG Gazbeton ürünleri ile yenilenen, eklenen yeni terminallerle kapasitesini artıran havalimanları arasında İstanbul Atatürk,  İzmir  Adnan Menderes,  Ankara  Esenboğa, İstanbul Sabiha Gökçen, Bodrum Milas, Edremit Körfez ile projelendirilip inşaatına başlanan Erzincan, Kayseri ve Sivas havalimanları bulunuyor.

Geleceğin yapı malzemesi gazbeton;
Gazbeton sektöründe Türkiye'deki en geniş ürün yelpazesine sahip firmaların başında yer alan AKG Gazbeton, blok ürünler ve donatılı ürünler olmak üzere iki ana ürün çatısı altında üretim yapıyor. Blok ürün grubu olarak; düz duvar blokları, geçmeli duvar blokları, asmolen bloklar, U bloklar ve yalıtım plakaları üreten AKG Gazbeton, donatılı ürün grubu olarak ise; duvar panelleri, çatı ve döşeme panelleri, lento ve söveler üretiyor.


Geri Dön