26 / 04 / 2024

Hayalinizdeki eve 85 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! 26 Haziran 2022 Prefabrik ev fiyat listesi...

Hayalinizdeki eve 85 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! 26 Haziran 2022 Prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle birçok kişinin araştırma konusu olmayı başardı. Son yılların yükselen trendi prefabrik evler, şantiye ortamına ihtiyaç duymuyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin TL'den başlıyor. İşte 26 Haziran Prefabrik ev fiyat listesi...



Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle birçok kişinin araştırma konusu olmayı başardı. Prefabrik evler, çevre koşulları baz alınarak üretilir ve metrekare oranları değişiklik gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz.

Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamına ihtiyaç duymayan yapılar olarak bilinen prefabrik evler, dört mevsim boyunca konforlu bir yaşam fırsatı sunuyor. 75 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...50 ve 60 seneye kadar dayanıklı olmasıyla birçok vatandaşın ilgisini üzerine toplayan prefabrik evler, dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm olarak görülüyor. Prefabrik evler, betonarme bir ev inşasından daha uygun fiyatlı ve hızlı!

Prefabrik evlerin fiyatları, tek katlı ve ya çift katlı olmasına, evin oda sayısına, metrekaresine ve kurulacağı alana göre farklılık gösterebiliyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön