25 / 04 / 2024

Hayalinizdeki eve 120 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! 18 Temmuz 2022 Prefabrik ev fiyat listesi...

Hayalinizdeki eve 120 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! 18 Temmuz 2022 Prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun fiyatları ile vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Bu yılın yeni modası prefabrik evlerin fiyatları, 120 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Prefabrik evler, uygun fiyatları ile vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Prefabrik evler, çevre koşulları göz önünde bulundurularak inşa edilir ve metrekare oranları farklılık gösterebilir bu şekilde kendi evinizi istediğiniz şekilde ürettirebilirsiniz. Kısa sürede üretilen prefabrik evler her iklime karşı dayanıklılık gösteriyor. Prefabrik evlerin ısı yalıtımı güçlü yapıldığında ise  uzun vadede enerji tasarrufuna olanak sağlıyor.

Hayalinizdeki eve 120 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! 18 Temmuz 2022 Prefabrik ev fiyat listesi...Demonte olarak fabrika ortamında üretilen ve şantiyeye ihtiyaç duymayan yapılar olan  prefabrik evler, dört mevsim boyunca konforlu bir yaşam fırsatı sunuyor. Prefabrik evler, 50 ve 60 seneye kadar dayanıklılık sağlıyor. Dayanıklı bir yapı inşa etmek için harcanacak giderlere ekonomik bir çözüm sağlayan prefabrik evlerin fiyatları betonarme evler göz önüne alındığında çok ucuz. Bu yılın yeni modası prefabrik evlerin fiyatları, 120 bin TL'den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön