29 / 03 / 2024

Hayat Park İstanbul teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecek!

Hayat Park İstanbul teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecek!

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Proje: Hayat Park Halkalı

Bayrak -Alkan-Atamer ortaklığında satışa çıkarılan HayatPark İstanbul projesinde, 2+1 ve 3+1 toplam 114 daire bulunuyor. Basın Ekspres Yoluna yakınlığı ile yatırım değeri yüksek olan projede daire teslimleri 2014 sonu...



Bayrak -Alkan -Atamer ortaklığında yeni bir proje daha hayata geçti. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları 2'nin karşısında yükselen HayatPark İstanbul ön taleple dairelerini satışa çıkardı. Lokasyon, fiyat, inşaat kalitesi olarak diğer projelerden ayrılan projede teslimler bu yılın sonu. 

Kapalı otopark, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolu başta olmak üzere pek çok sosyal donatıyla zenginleştirilen proje, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika yakınlıkta. Konsorsiyum sözcüsü Oktay Akyüz, yeni projelerin hızla faaliyete geçirildiği bölgede fiyat ve inşaat kalitesi açısından diğer projeler arasından sıyrılmayı başardıklarını ifade ederek şunları söyledi: 

“HayatPark İstanbul, pek çok projenin hayata geçirildiği bu bölgede inşaat kalitesi ve kullanılan malzemedeki detaylarla fark yaratmakta. Herkesin birbirini tanıdığı bir butik yaşam alanı olacak. Sosyal donatılara önem veriyoruz. Fiyatlarımız bölgedeki diğer projelerin altında. Ve bölge İstanbul’un yatırım değeri en yüksek bölgesi olma yolunda.Bizden ev alanlar evlerinin bir yıl içinde değerinin katlanarak arttığını görecekler.’’

HayatPark İstanbul’da Neler Var?

Geniş bir orta bahçe, sauna, yarı açık yüzme havuzu, sağlık ve spor merkezi, 24 saat güvenlik, kapalı otopark projedeki belli başlı sosyal donatılar. Avrupa yakasının en fazla değerlenen bölgesi Basın Ekspres yolu yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı’na ise 5 dakika uzaklıkta. Mall Of İstanbul, Arena Park, 212 gibi AVM’lerle çevrili proje aynı zamanda devlet-özel hastanelerle üniversitelere yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Halkalı Avrupa Konutlarının karşısında yükselen HayatPark İstanbul projesi,  büyüklükleri  2+1  104, 123, 127 m2  ve 3+1 151 m2 metrekareden oluşan  4 farklı tipte daire planı sunuyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler 0212 470 4 111'i arayabilir.




projeye sor



Geri Dön