19 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli Evleri'nde 250 bin TL'ye 3+1!

Hayat Sultanbeyli Evleri'nde 250 bin TL'ye 3+1!

Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan Hayat Sultanbeyli, 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşuyor. Hayat Sultanbeyli projesi kapsamında 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor.




Kaynak Yapı, bitmiş bir projeden ev sahibi olmak ve kira verir gibi borcunu ödemek isteyenler için Hayat Sultanbeyli’yi satışa sundu. Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan Hayat Sultanbeyli, 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşuyor. Projede 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor. 

Hayat Sultanbeyli’de dairelerin tamamının teslime hazır olduğunu söyleyen Kaynak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, “Biz diğer firmaların aksine projemizi tamamladıktan sonra satışa sunmayı tercih ettik. Evini maketten değil görerek almak ve küçük taksitlerle borcunu ödemek isteyen herkesi Hayat Sultanbeyli’ye bekliyoruz” dedi. Hayat Sultanbeyli’nin bitmiş bir projeden ev alarak ek bir kira geliri elde etmek isteyenler için de büyük fırsat sunduğunu belirten Kaynak, “Projeden satın aldığınız 2+1 daireyi minimum 700 liradan kiraya verebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir risk almadan ek bir gelire kavuşursunuz” diye konuştu. 


Telefon: 0216 592 90 22

Web Adresi: www.hayatsultanbeyli.com


Dünya


Geri Dön