28 / 03 / 2024

Hayat Sultanbeyli Evleri fiyat

Hayat Sultanbeyli Evleri fiyat

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor...

Hayat Sultanbeyli Evleri'nde 250 bin TL'ye 3+1!

Sultanbeyli’de yapımı tamamlanan Hayat Sultanbeyli, 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşuyor. Hayat Sultanbeyli projesi kapsamında 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor.

Hayat Sultanbeyli Evleri'nde 195 bin liraya 2+1!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. Hayat Sultanbeyli Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor...

Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

277 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar 594 bin TL’den başlıyor. Peki Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

İlkbahar Sultanbeyli Evleri kampanyası!

İlkbahar Sultanbeyli Evleri kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirim yapılıyor. Dairelerin alanları 51 metrekareden başlangıç gösteren proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Hayat Sultanbeyli’de son gün 31 Aralık! 214 bin liraya 2+1!

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için düzenlediği kampanya ile soğuk kış günlerinde konut alıcısının içini ısıtıyor. Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlar ile ev sahibi olmak mümkün.

Hayat Sultanbeyli’den soğuk kış günlerini ısıtacak fiyatlar!

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli'de teslimler hemen yapılıyor! 214 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hayat Sultanbeyli projesinde yer alan dairelerin alanları 105 metrekareden başlayıp 255 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 214 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli'de 214 bin TL'ye 2+1! Hemen teslim!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki 104 metrekare 2 oda 1 salon daireler 214 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Hayat Sultanbeyli Evleri 1.470 TL' den başlayan taksitlerle!

Kaynak Yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri 3 blok ve de 72 konuttan oluşuyor. Hayat Sultanbeyli Evleri 1.470 TL' den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde hemen teslim daireler! 4 farklı ödeme seçeneği!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Daire alanlarının 105 metrekareden başlangıç gösterdiği proje kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Hayat Sultanbeyli Evleri fiyat Haberi

Hayat Sultanbeyli Evleri fiyat


Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. 

Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor. 

Ev bedelinin yüzde 50'sini peşin verenler kalan borçlarını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin avantajını yaşıyor. 2 + 1 dairelerin fiyatının 242 bin liradan başladığı projede aylık taksit ödemeleriyse 1.440 liraya geliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede konutlann hızla tükendiğini belirten Kaynak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, "Oturacağı eve sahip olmak ve ne ödeyeceğini bilmek isteyenler için yeni bir kampanya düzenledik. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli'de ev almak isteyenlere "84 ay faizsiz ödeme kolaylığı" sunuyoruz" dedi. 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli'de ayrıca yüzde 1 KDV avantajı...