25 / 04 / 2024

Haydar Özkan kimdir?

Haydar Özkan kimdir?

Viatrans As – Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan kimdir? Haydar Özkan iş hayatına ne zaman başladı? Haydar Özkan, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Haydar Özkan...



Haydar Özkan kimdir?

Haydar Özkan, Viatrans As – Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanıdır.


İş hayatına 1991 yılında başlayan Haydar Özkan, lüks gayrimenkul geliştirme, büyük ölçekli yatırım ortaklıkları, uluslararası fonlarla ilişkiler ile küresel ticaret ve taşımacılığın kolaylaştırılması konularında özel olarak tecrübe kazanmıştır. 

 

Özkan, 20 yılı aşan kariyeri sırasında çapraz disiplinlere ve çok boyutlu perspektiflere sahip olarak kamu ve özel sektörde, sivil toplum kuruluşlarında, bölgesel ve uluslararası teşkilatlarda muhtelif görev ve sorumlulukları başarıyla üstlenmektedir. 


Bu başarıların yanında Haydar Özkan, 2002 – 2012 yılları arasında fahri öğretim görevlisi olarak İstanbul Üniversitesi’nde Küresel Ulaştırma Stratejileri konusunda ders vermiştir. 


2005 yılından itibaren uluslararası bir yatırım grubunu temsil etmekte olan Haydar Özkan, Türkiye Gayrimenkul Pazarında, temel yatırım stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanması konularında aktif olarak görev almaktadır. 


Haydar Özkan tamamı İsviçre sermayeli olan ve 2008 yılında Türkiye’de kurulan “Viatrans Gayrimenkul, Geliştirme, Kiralama  ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını ve 500 milyon yatırım değerine sahip olan bir karma gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul’u hayata geçiren Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi’nin İcra Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. 


Haydar Özkan işletme yükseklisans derecesine sahip olup evli ve iki kız çocuk babasıdır.



Haydar Özkan: New York, Tokyo ve Paris'te projelere başlayacağız!


Geri Dön