23 / 04 / 2024

İzmit'te Hazine arazisindeki kaçak bina yıkıldı!

İzmit'te Hazine arazisindeki kaçak bina yıkıldı!

Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy'de hazine arazisine kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Kaçak yapının, 775 sayılı Gecekondu Yasasının 18. maddesine istinaden yıkıldığı öğrenildi.



Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy'de hazine arazisine kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 


Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Hatipköy Mahallesi'nde imar planlarında orta öğretim tesis alanı olarak ayrılan hazineye ait yere Mehmet Çırak tarafından kaçak yapı yapıldı. 


İzmit Belediyesi, kaçak yapıyla ilgili olarak 775 sayılı Gecekondu Yasasının 18.maddesine istinaden işlem başlattı. Gerekli kanuni prosedürlerin ardından söz konusu yapı iş makinası yardımıyla yıkıldı. 


Belediye yetkilileri, vatandaşlan kaçak yapı yapmamaları konusunda uyardılar. 


Kocaeli Bizim Yaka


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İzmit Belediyesi, kaçak yapılara göz açtırmıyor. Kuruçeşme Hatipköy’de hazine arazisine kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Hatipköy Mahallesi’nde imar planlarında orta öğretim tesis alanı olarak ayrılan hazineye ait yere Mehmet Çırak tarafından kaçak yapı yapıldığı tespit edildi.


KAÇAK YAPI YIKILDI

İzmit Belediyesi, kaçak yapıyla ilgili olarak 775 sayılı Gecekondu Yasasının 18. maddesine istinaden işlem başlattı. Gerekli kanuni prosedürlerin ardından söz konusu yapı iş makinası yardımıyla yıkıldı. Belediye yetkilileri, vatandaşları kaçak yapı yapmamaları konusunda uyardılar.


Kocaeli Gazetesi 





Bu haber Özgür Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



İzmit Belediyesi, kaçak yapılara yönelik takibini sürdürüyor. Kuruçeşme Hatipköy’de hazine arazisine kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye bilgiye göre, Hatipköy Mahallesi’nde imar planlarında orta öğretim tesis alanı olarak ayrılan hazineye ait yere Mehmet Çırak tarafından kaçak yapı yapıldı.  İzmit Belediyesi, kaçak yapıyla ilgili olarak 775 sayılı Gecekondu Yasasının 18. maddesine istinaden işlem başlattı. Gerekli kanuni prosedürlerin ardından söz konusu yapı iş makinası yardımıyla yıkıldı. Belediye yetkilileri, vatandaşları kaçak yapı yapmamaları konusunda uyardılar.


Özgür Kocaeli


Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmit Belediyesi, kaçak yapılara göz açtırmıyor. Kuruçeşme Hatipköy'de hazine arazisine kaçak olarak yapılan bir yapı, îzmit Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, "Hatipköy mahallesinde imar planlarında orta öğretim tesis alanı olarak ayrılan hazineye ait yere Mehmet Çırak tarafından kaçak yapı yapıldı. İzmit Belediyesi, kaçak yapıyla ilgili olarak 775 saydı Gecekondu Yasasının 18 maddesine istinaden işlem başlattı. 

Gerekli kanuni prosedürlerin ardından söz konusu yapı iş makinası yardımıyla yıkıldı


Anayurt


Geri Dön