19 / 04 / 2024

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.



Grubun manuel iş gücü ile yürütülen e-ticaret operasyonu, sorter otomasyon sistemi ile teknolojik ve operasyonel olarak günün şartlarına uygun hale getirildi.

Toplam 14 milyon 500 bin adet ürün stok kapasitesi ile günlük 200 bin adet ürün kabul ve 200 bin adet sevk kapasitesine sahip yeni lojistik merkezi grubun büyüyen mağaza, e-ticaret ve ihracat operasyonlarına teknolojik altyapısıyla önemli bir katkı sağlayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön