25 / 04 / 2024

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.



Emel pırlantada tüm pırlanta takılarda tam tamına yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yeni yıl hediyesi arayanlar için büyük fırsat niteliğinde olan bu indiri binlerce kişi tarafından araştırılıyor.

Sevdikleriniz için yeni yıl hediyeniz hazır mı? sorusunun yanıtı eğer ''hayır'' ise Emel pırlantanı fiyat listesini inceleyebilirsiniz. Pırlanta yüzükten, kolyeye, küpeden, bilekliğe kadar aradığınız tüm takılarda net yüzde 60 indirim başladı.

Peki pırlanta yüzük ne kadar? Pırlanta tektaş kaç lira? Pırlanta küpe ne kadar? Pırlanta kolye kaç TL? İşte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön