26 / 04 / 2024

Haziran ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Haziran ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin bugün yapılacağını açıkladı.



Milyonlarca vatandaş, Haziran ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği yattı mı? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

A Haber'de yer alan habere göre; tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgın döneminde vatandaşlar çalışma ödeneğinden yararlanmıştı. 1 Temmuz tarihinden itibaren normalleşmeye geçilmesi ile birlikte kısa çalışma ödemelerinin devam edip etmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor.  İşte merak edilenler...

Haziran ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK? BAKAN AÇIKLADI...

Kısa çalışma ve işsizlik ödenekleri 5 Temmuz tarihinde milyonlarca vatandaşın hesabına geçecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den, kısa çalışma ve işsizlik ödemelerinin yapılacağına dair açıklama geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı yazılı açıklamada, Haziran ayı kısa çalışma ve işsizlik ödeneğinin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgisi olmayan veya yanlış olan vatandaşlara ise PTT üzerinden ödeme yapılacağını bildirdi. .

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı sona erdi!

 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön