29 / 03 / 2024

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.



Hazır yapı sektörünün öncü şirketlerini bünyesinde bulunduran Hekim Holding, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor. Hem ulusal ve hem de global anlamda sektör profesyonellerini bir araya getiren Yapı Fuarı’nda; Hekim Holding'in lider şirketleri sektöre kazandırdıkları yenilikleri fuarda ziyaretçileri ile buluşturuyor.


Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!


Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan HEKİM, "Ülkemizi ve tüm dünyayı ekonomik anlamda zor bir yıl bekliyor. 2016 her sektörden yatırımcı için zorlayıcı bir yıl olacak. Ancak, Hekim Holding ve grup şirketlerimiz olarak 2016 yılında da yatırımlarımızı yapmaya ve ürünlerinizi daha geniş coğrafyalara ulaştırmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Grup şirketlerinin yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ile en önemli buluşma noktalarından biri olan Yapı Fuarı’na uzun yıllardır katıldıklarını kaydeden Aydan HEKİM " İstanbul Yapı Fuarı dışında yurt genelinde ve dünyanın hemen hemen her yerinde bir çok fuara katılıyoruz. Ancak İstanbul Yapı Fuarı hem şirket bazında hem de ziyaretçi bazında katılımın üst seviyede olduğu bir organizasyon. Katılım gösterdiğimiz her fuarda sektöre kazandırdığımız ilkler ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oluyoruz. Ekonomik anlamda dünya çapında zor bir yıl olmasına rağmen bu yıl fuarda beş stantla birlikte yer almanın ayrı bir gururunu yaşıyoruz"  dedi.

 

Hekim Holding olarak; 8 şirket, 8 işletme, 170.000 m²’lik üretim alanı, 17.000 m²’lik  hazır yapı tanıtım alanı, 1.000'den fazla çalışanı, 6 kıtada 100'e yakın ülkeye ihracatı, yurt içi ve yurt dışında 100'den fazla bayisi ve 42.000'in üzerinde referansı ile gelişimi desteklediklerini vurguladı.

 

 

 

Prefabrik Yapı A.Ş

Prefabrike ve hazır yapı sektörüne yön veren Prefabrik Yapı A.Ş, Konteyner ve Kabin Sistemleri, Hafif Çelik Yapı Sistemleri ve Hafif Çelik Yapı Profillerindeki ileri teknolojisini çeyrek asrın gururu ile 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda 11B Salonu’nda yer alan 251 numaralı standında yerini alıyor.

 

Özge Yapı A.Ş.

4 mevsim huzur, hayat boyu güven sloganı ile prefabrik sektöründe seçkin konut ve yapıları ile göz dolduran Özge Yapı A.Ş., 39. İstanbul Yapı Fuarı açık alan bölümündeki 111 numaralı stantta yerini alıyor.

 

Hebo Yapı A.Ş.

Yeni nesil Hebo City markası çok amaçlı yaşam konteynerleri, şehir mobilyalarındaki nitelikli ürünleri ile öncelikli tercihleriniz arasında olmaya devam ediyor. Kalite ve estetiğin birleşimi Hebo Yapı A.Ş. 39. İstanbul Yapı Fuarı açık alan bölümünde 301 numaralı standında farklı detayları görebileceğiniz satış ofisini sizlerle buluşturuyor.

 
Hekim Yapı A.Ş.

2004 yılından beri Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement üretimini gerçekleştirmekte olan Hekim Yapı A.Ş., Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisinin Ocak 2016 tarihinde devreye alınması ile birlikte Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel hatlarından birine sahip oldu. Seçkin ürün gamı ve tamamlayıcı alternatifleri ile yapı malzemeleri sektöründe; estetiğin öncüsü oluyor. Hekim Yapı A.Ş,  39. İstanbul Yapı Fuarı'nda 3 nolu salonda 421 numaralı standında; HekimBoard, HekimPanel, HekimPor, HekimPlast ve Hekimpan markalarını sektör profesyonelleri ile buluşturuyor.

 

STEELIN VE HEKİM PROFİL

Çok katlı hafif çelik yapılar, endüstriyel tesisler, güneş enerji santralleri ve geniş açıklıklı özel projeler için geliştirdiği teknoloji ile hazır yapı sektörüne yeni bir bakış açısı getiren Prefabrik Yapı A.Ş. markaları Steelin ve HekimProfil 39. İstanbul Yapı Fuarı açık alan bölümünde 311 numaralı standında ziyaretçileri ile buluşuyor.




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Hekim Holding, 39. İstanbul Yapı Fuarı'na; Prefabrik Yapı, Özge Yapı, Hebo Yapı, Hekim Yapı, Steelin ve HekimProfil ile katılıyor. Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, "Ülkemizi ve tüm dünyayı ekonomik anlamda zor bir yıl bekliyor. 2016 her sektörden yatırımcı için zorlayıcı bir yıl olacak. Ancak, Hekim Holding ve grup şirketlerimiz olarak bu yıl da yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Grup şirketlerinin yerli ve yabancı sektör profesyonelleri ile en önemli buluşma noktalarından biri olan Yapı Fuarı'na uzun yıllardır katıldıklarını kaydeden Hekim "İstanbul Yapı Fuarı dışında yurt genelinde ve dünyanın hemen hemen her yerinde birçok fuara katılıyoruz. Ancak İstanbul Yapı Fuarı hem şirket bazında hem de ziyaretçi bazında katılımın üst seviyede olduğu bir organizasyon. Katılım gösterdiğimiz her fuarda sektöre kazandırdığımız ilkler ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oluyoruz" dedi.



Sabah

 


Geri Dön