19 / 04 / 2024

Helenium Boutique Evleri ulaşım!

Helenium Boutique Evleri ulaşım!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Helenium Boutique Evleri ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutlar 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.



Helenium Boutique Evleri ulaşım bilgisinden önce kısa proje hakkında bilgi verelim.  Başarır İnşaat  imzası ile yükselen proje 6 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Kurtköy  Helenium Boutique  Rezidans 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden meydana geliyor. Proje İstanbul Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor.


Helenium Boutique Pendik Konutları 'nın ödeme koşulları kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 35'i peşinat olarak ödenmesi durumunda, kalan tutar için 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Birçok sosyal alanlara yer verilen Helenium Boutique Residence 'de otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları da bulunuyor. 


Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Helenium Boutique Kurtköy projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Helenium Boutique Evleri ulaşım!

Adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique satış ofisi telefon: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön