18 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya Evleri ulaşım!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koru Florya konut fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...




Aydınlı, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife tarafından inşa edilen Koru Florya Evleri projesi 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.  Koru Florya  Evleri 298 adet konut ve 301 adet mağazadan oluşuyor.


Koru Florya Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Koru Florya Evleri Şenlikköy'de 7 blok halinde yükseliyor. Koru Florya Evleri daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 622 bin TL'ye kadar değişiklik gösteriyor.


3+1 dairelerden 7+2 dairelere kadar alternatiflerin tasarlandığı Koru Florya Evleri teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi. Şenlikköy Koru Florya Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası,çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor.


Koru Florya Evleri ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 48 ay 0 faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Koru Florya ödemeleri yüzde 25 peşinatla, banka kredili olarak yapılabiliyor. 


Koru Florya Evleri ulaşım!


Koru Florya Evleri ulaşım!


Koru Florya Evleri ulaşım adresi   : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL

Koru Florya Evleri telefon numarası: 444 8 252



Koru Florya Evleri ulaşım! Kroki:


Koru Florya Evleri ulaşım!


Koruflorya satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön