28 / 03 / 2024

Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya Evleri ulaşım!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ulaşım ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Koru Florya Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 1 milyon 150 bin liradan başlayarak değişiyor...




Toplam inşaat alanı 280 bin metrekare olan  Koru Florya  Evleri projesi Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife tarafından inşa ediliyor. Koru Florya Evleri ulaşım ve adres bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.


Koru Florya Evleri projesi içerisinde sauna, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, alışveriş alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Koru Florya Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin liradan başlayarak değişiyor. Koru Florya Evleri projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon, 7 oda 2 salon daireler tasarlandı. Koru Florya projesinde konut teslimleri bu yıl sonunda gerçekleştiriliyor.


Koru Florya Evleri'nde konutların ödemeleri firma bünyesinde 60 ay sıfır faiz olarak yapılıyor. Koru Florya Evleri projesi 298 adet daire ve 301 adet mağazadan meydana geliyor. Koru Florya Evleri satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz.



Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya Evleri adres bilgileri : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Koru Florya Evleri ulaşım!


Koru Florya Evleri ulaşım!


Koru Florya Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


projeye sor



Geri Dön