26 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya Evleri ulaşım!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ulaşım, adres ve telefon numarası bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Koru Florya Evleri'nde konut satışları 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Florya'da yükselen  Koru Florya  Evleri projesi Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife işbirliğiyle inşa ediliyor. Koru Florya Evleri ulaşım ve adres bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.


3+1 daire tiplerinden 7+2 daire tiplerine kadar alternatiflerin sunulduğu Koru Florya Evleri projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Koru Florya Evleri 298 adet konut ve 301 adet mağazadan oluşuyor.


Koru Florya Evleri tanıtım ofisi ile 444 8 252 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Koru Florya Evleri projesinde daireler 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Banka kredisinin kullanılabildiği Koru Florya Evleri ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 60 ay sıfır faizli ödemeler yapılabiliyor. Koru Florya Evleri projesinde daire teslimleri bu yılın sonunda yapılıyor.


Koru Florya Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Koru Florya Evleri ulaşım!

Koru Florya adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya Evleri ulaşım, kroki:


Koru Florya Evleri ulaşım!


Koru Florya satış ofisi

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön