18 / 04 / 2024

Helenium Boutique nerede

Helenium Boutique nerede

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Kurtköy Helenium Boutique Konutları!

Kurtköy Helenium Boutique Konutları 'nın ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Helenium Boutique Pendik satış ofisi!

Başarır İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Helenium Boutique Rezidans 'ta dairelerin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İşte Helenium Boutique Pendik satış ofisi iletişim bilgileri...

Helenium Boutique Evleri ulaşım!

Helenium Boutique Evleri ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutlar 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Helenium Boutique Pendik iletişim!

Helenium Boutique Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Helenium Boutique ödemeleri!

Konut teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Helenium Boutique konut projesinde daireler 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Helenium Boutique ödemeleri...

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Butik Rezidans 148 tane konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Konutları nerede?

Toplam 148 tane konut ve 24 tane mağazadan oluşan Helenium Boutique Kurtköy Rezidans 'ta daireler 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Helenium Boutique Konutları nerede?

Helenium Boutique ödeme koşulları!

Helenium Boutique ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Helenium Boutique projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Başarır İnşaat Helenium Boutique projesi!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Başarır İnşaat Helenium Boutique projesi toplam 148 adet daire ve 24 adet mağazadan meydana geliyor...

Pendik Helenium Boutique fiyat!

Helenium Boutique Evleri'nde konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Pendik Helenium Boutique fiyat listesi...

Helenium Boutique telefon numarası!

Helenium Boutique projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. 2017 yılında teslim edilecek olan projede satış süreci devam ediyor. Helenium Boutique telefon numarası 0216 702 10 00.

Başarır Helenium Boutique fiyat!

Helenium Boutique Evleri'nde konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte Başarır Helenium Boutique fiyat listesi...

Pendik Helenium Boutique Evleri!

Daire teslimlerinin 2017 yılının başında gerçekleşmesi öngörülen Pendik Helenium Boutique Evleri Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Boutique'te yeni yılın beklenen kampanyası geldi. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte, Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1!

Helenium Boutique projesinde 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Başarır Helenium Boutique satılık!

Başarır Helenium Boutique satılık konut fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 65 metrekare, maksimum ise 191 metrekare olarak belirlendi.

Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Helenium Boutique Rezidans 148 tane konut ve 28 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Pendik Helenium Boutique teslim tarihi!

Pendik Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Pendik Helenium Boutique teslim tarihi...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları!

Helenium Boutique projesinde vade farksız ödemeler yapılıyor. 148 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. İşte Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları..

Helenium Boutique Kurtköy güncel fiyat listesi!

148 tane daireden meydana gelen Helenium Boutiqiue projesindeki dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Helenium Boutique Kurtköy güncel fiyat listesi...

Helenium Boutique Evleri satılık!

Satış sürecinin devam ettiği Helenium Boutique Evleri satılık daire teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Proje 6 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Helenium Boutique nerede Haberi

Helenium Boutique nerede

195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla İstanbul Pendik'te yükselen Helenium Botutique'te daireler 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişim gösteriyor.


148 daire ve 24 mağazadan meydana gelen Helenium Boutique Pendik'te daire ve mağaza satışları devam ediyor.Projede vade farksız ödeme seçeneği uygulanıyor.Helenium Boutique Pendik teslim tarihi ise 2017'de.


1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri bulunan Helenium Boutique TEM otoyoluna, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Viaport'a birkaç dakikalık mesafede inşa ediliyor.


Güneşlenme alanları, otopark, güvenlik, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları hizmetlerini sunacak olan proje Pendik Helenium Boutique, Başarır İnşaat imzası ile yükseliyor.


Helenium Boutique Pendik teslim tarihi ne zaman?

Pendik-Kurtköy'de inşa edilen Helenium Boutique Pendik teslim tarihi 2017 olarak belirlendi.


Helenium Boutique adres:

Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:33...