23 / 04 / 2024

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?



"Helenium Boutique teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Projede 148 tane daire ve 28 tane mağaza yer alıyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen  Helenium Boutique  Residence 'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Pendik Helenium Boutique Konutları 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Başarır İnşaat imzası taşıyan Kurtköy Helenium Butik projesinin ortak yaşam alanları arasında; güvenlik, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun alanları ve otopark bulunuyor. 


"Helenium Boutique teslimleri ne zaman?" sorusuna 2017 yılı yanıtını verebiliriz. Proje lokasyon olarak TEM Otoyolu'na, Viaport'a ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda yer alıyor. 


Helenium Butik Rezidans ulaşım: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Başarır Helenium Boutique iletişim 

Satış ofisi telefon: 0 216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön