19 / 04 / 2024

Helenium Butik ne zaman teslim

Helenium Butik ne zaman teslim

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Butik satılık daire!

Helenium Butik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları!

Helenium Boutique Evleri 6 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede TEM otoyoluna 1 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Butik Evleri fiyatları!

Helenium Butik konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Helenium Butik Evleri fiyatları ne kadar?

Helenium Butik fiyatları!

Lansmana özel fırsatların yer aldığı Kurtköy Helenium Butik konut projesi Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 148 adet daire bulunuyor. İşte Helenium Butik fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik fiyat!

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik konut projesinin satış süreci pazartesi günü başlayacak. Projede lansmana özel fırsatlar yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik fiyat listesi...

Butik Silisyum Villaları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Silisyum Villalarının fiyatları ne kadar? Projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Assos'ta hayata geçirilecek Nefes Assos Köyü, beyaz yakalılara nefes aldıracak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Peki Nefes Assos projesinde son durum ne?

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Kırçiçeği'nin Çeşme'deki butik oteli İmerhan hizmete açıldı!

Kırçiçeği, turizm sektörüne de adım atarak Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu. Çeşme Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı.

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Çorum'da tarihi han butik otel oluyor!

Çorum’da 150 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi Velipaşa Hanı butik otel oluyor. 35 yıllığına Çorum Belediyesi’ne kiralanan tarihi han restorasyonunun ardından hizmet vermeye başlayacak.

Bendeniz Burhaniye Daidalos Butik Otel’in işletmecisi oldu!

90’lı yıllardan bugüne müzikseverlerin ilgiyle takip ettiği Bendeniz, Burhaniye’deki Daidalos Butik Otel’in işletmecisi oldu. Sanatçı, hafta sonları mekanında canlı müzik yapacak.

Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim?

Toplam 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Peki Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Ayışığı Butik teslim tarihi!

Demir İnşaat tarafından tek blok halinde yükselen Ayışığı Butik Evleri 14 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Esenyurt Ayışığı Butik teslim tarihi ne zaman?

Helenium Butik ne zaman teslim Haberi

Helenium Butik ne zaman teslim

"Helenium Boutique teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Projede 148 tane daire ve 28 tane mağaza yer alıyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Boutique Residence 'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Pendik Helenium Boutique Konutları 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Başarır İnşaat imzası taşıyan Kurtköy Helenium Butik projesinin ortak yaşam alanları arasında; güvenlik, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun alanları ve otopark bulunuyor. 


"Helenium Boutique teslimleri ne zaman?" sorusuna 2017 yılı yanıtını verebiliriz. Proje lokasyon olarak TEM Otoyolu'na, Viaport'a ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda yer alıyor. 


Helenium Butik Rezidans ulaşım:...