24 / 04 / 2024

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Assos'ta hayata geçirilecek Nefes Assos Köyü, beyaz yakalılara nefes aldıracak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Peki Nefes Assos projesinde son durum ne?



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir, Assos'ta Nefes Assos adı taşıyan yeni bir köy kuruyor. Bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak tasarlanan Nefes Assos projesinin Ocak ayının sonunda görücüye çıkması planlanıyordu. Peki henüz yeni bir gelişmenin yaşanmadığı Nefes Assos projesinde son durum ne?

Beyaz yakalılara nefes aldıracak Nefes Assos projesi içerisinde köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi amacıyla bir köy enstitüsü kurulacak. Nefes Assos projesinden saha çalışmalarının Mart ayında başlaması planlanıyor.

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Beyaz yakalıların merakla beklediği projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos projesinde tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonları bulunacak.

Etrafı ormanlarla çevrili Nefes Assos projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Yıl boyu açık olan otel ve işletmelerin bulunduğu antik liman, Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yer alan Nefes Assos projesi Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin bulunduğu Çanakkale'ye 60 dakika mesafe uzaklıkta.

Merakla beklenen Projenin 2022 yılının bahar aylarında teslim edilmesi planlanıyor. 

Bilgi formu için tıklayın

Nefes Assos nerede?

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön