24 / 04 / 2024

Nefes Assos nerede?

Nefes Assos nerede?

Nefes Assos nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir, Assos'ta Nefes Assos ismi taşıyan bir köy kuruyor. 

Bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak dizayn edilen Nefes Assos nerede? İşte Nefes Assos nerede sorusunun yanıtı ve Ocak ayının sonunda görücüye çıkacak olan projeyle ilgili detaylar...

Beyaz yakalılara nefes aldıracak olan Nefes Assos içerisinde köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi için bir köy enstitüsü kurulacak. 

Nefes Assos projesinde 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. 

Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos'ta tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonları bulunacak.

Nefes Assos nerede?

Nefes Assos nerede?

Nefes Assos projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafe yer alıyor.

Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yükselen proje Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin yer aldığı Çanakkale'ye 60 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Etrafı ormanlarla çevrili projenin 2022 yılının bahar aylarında teslim edilmesi planlanıyor.
 
Bilgi formu için tıklayın


Geri Dön