23 / 04 / 2024

Nefes Assos yarın satışta!

Nefes Assos yarın satışta!

Assos'ta yükselecek olan Nefes Assos'un lansmanı yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir, Assos'taki yeni projesini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Beyaz yakalıların merakla beklediği proje Nefes Assos adını taşıyor.

Nefes Assos projesi bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak tasarlandı. Proje 27 Şubat tarihinde görücüye çıkacaktı ancak lansman pandemi tedbirlerinin yumuşatılması nedeniyle yarına ertelendi.

Nefes Assos yarın satışta!

Beyaz yakalılara nefes aldırmayı hedefleyen Nefes Assos projesinde köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi için bir köy enstitüsü kurulacak. Nefes Assos'ta saha çalışmalarının önümüzdeki bu ay itibariyle başlaması planlanıyor.

Merakla beklenen Nefes Assos Köyü'nde 20 odalı bir butik otel ve 50 hanenin yer aldığı bir köy yaşamı sunuluyor. Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos'ta tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonlarına da yer veriliyor.

Nefes Assos yarın satışta!

Nefes Assos projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafede bulunuyor.

Yıl boyu açık olan otel ve işletmelerin yer aldığı antik liman, Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede bulunan Nefes Assos projesi Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin bulunduğu Çanakkale'ye 60 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Nefes Assos yarın satışta!

Beyaz yakalıların gözde projesi Nefes Assos'un 2022 yılının bahar aylarında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

 

Bilgi formu için tıklayın

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön