28 / 03 / 2024

Nefes Assos Mart'a kaldı!

Nefes Assos Mart'a kaldı!

Assos'ta yükselecek olan Nefes Assos Köyü, 27 Şubat tarihinde görücüye çıkacaktı. Merakla beklenen projenin lansmanı pandemi tedbirlerinin yumuşatılması nedeniyle 14 Mart'a ertelendi...



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir, Assos'ta yeni bir projeye imza atıyor. Beyaz yakalıların yakından takip ettiği proje Nefes Assos adını taşıyor.

Bir konut değil yeni bir yaşam projesi olarak dizayn edilen Nefes Assos Köyü, 27 Şubat tarihinde görücüye çıkacaktı. Merakla beklenen projenin lansmanı pandemi tedbirlerinin yumuşatılması nedeniyle 14 Mart'a ertelendi.

Nefes Assos Mart a kaldı!

Beyaz yakalılara nefes aldırmayı hedefleyen Nefes Assos'ta köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi için bir köy enstitüsü kurulacak. Nefes Assos'ta saha çalışmalarının önümüzdeki ay başlaması planlanıyor.

Merakla beklenen Nefes Assos'ta 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos'ta tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonları bulunacak.

Nefes Assos Mart a kaldı!

Etrafı ormanlarla çevrili Nefes Assos projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafede yükselecek.

Yıl boyu açık olan otel ve işletmelerin bulunduğu antik liman, Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yer alan Nefes Assos projesi Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin bulunduğu Çanakkale'ye 60 dakika mesafe uzaklıkta yer alıyor.

Nefes Assos Mart a kaldı!

Beyaz yakalıların merakla beklediği Nefes Assos projesinin 2022 yılının bahar aylarında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Bilgi formu için tıklayın

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön