19 / 03 / 2024

Helenium Garden’da hiç paşinatsız 1.075 TL taksitle daire!

Helenium Garden’da hiç paşinatsız 1.075 TL taksitle daire!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Garden

Başarır İnşaat’ın Helenium serisinin son üyesi Helenium Garden’da taksitler 1.075 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylıklar sunan firma, 48 ay yüzde ‘0’ faizin yanı sıra, peşinatları da teslim tarihine ertel



İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Kurtköy’de  Başarır İnşaat  güvencesiyle yükselen  Helenium Garden  projesinde 2 farklı ödeme şekliyle artık herkesin evi olacak. Başarır İnşaat’ın düzenlediği kampanya kapsamında aylık taksitler 1.075 TL’den başlarken, peşinatı olmayıp daire sahibi olmak isteyenlere de daire sahibi olmanın kapılarını ardına kadar açıyor. Başarır İnşaat Helenium Garden’da peşinatları daire teslimine kadar erteleme avantajı sunuluyor. Bunun yani sıra vade farksız ev sahibi olmak isteyenlere 48 ay yüzde ‘0’ faiz ayrıcalığı sunuluyor. 

Proje Haziran 2015’te teslim

Başarır İnşaat’ın son projesi olan Helenium Garden 4 bloktan meydana geliyor. Şimdiye kadar yüzde 50’sinin satışının tamamlandığı proje, toplamda 280 daireden oluşuyor. Gayrimenkul sektöründe 2005 yılından bugüne Helenium serisi altında 3 farklı konut ve ticari projelere imza atan Başarır İnşaat, serinin son halkası Helenium Garden, konutu doğayla buluşturuyor. Helenium Garden projesinin Haziran 2015’te teslim edilmesi planlanıyor. 



Her dairenin balkonu var! 

Helenium Garden, birçok projede olmayan özellikleri barındırıyor. Mimari özellikleriyle de dikkat çeken projede, eşsiz manzaranın tadını çıkarmak üzere tasarlanan ferah balkonlar yer alıyor.   


Fiyatlar 162 Bin TL’den başlıyor

Yaklaşık 70 bin metrekaresi yeşil alandan oluşan Helenium Garden’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, 40 metrekareden, 157 metrekareye çözüm sunan daire seçenekleri yer alıyor. 162 bin TL’den başlayan fiyatlar ise  392 bin TL’ye kadar yükseliyor.


Kurtköy’ ve civarındaki birçok önemli noktaya yakınlığıyla dikkat çeken Helenium Garden Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika, Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet Köprülerine 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca E-5, E-6 yollarının ortasında bir konuma sahip. 


Telefon: 0216 702 10 00

Web adresi: www.heleniumgarden.com


projeye sor



Geri Dön