23 / 04 / 2024

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...



Konut üretiminde arsaya kadar gayrimenkulün farklı birimlerinde alanlarında yerli ve yabancı kişilere yönelik sunduğu projelerle isminden söz ettiren Helmann, Türkiye’nin uluslararası gayrimenkul geliştiricisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

YATIRIMCILARIN DAHA YÜKSEK GELİR ELDE ETMESİNİ HEDEFLİYORUZ

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, vatandaşlarınuzun süre emek vererek elde ettikleri birikimlerini yatırıma çevirmenin büyük sorumluluk gerektirdiğini belirterek, bu sorumluluğu üstlenerek yıllardır konut projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Yerli ve yabancılar tarafından yoğun rağbet gören projelerinde memnuniyet oranının yüzde 100 olduğunu dile getiren Özgün, artan talebi karşılamak ve yatırımcıların tüm yatırım sürecinde profesyonel bir şekilde yönlendirilmesine sebep olmak amacı ile gayrimenkul yatırım fonu kurduklarını söyledi.

Özgün, GYF’nin kuruluş sürecinde Türkiye’nin köklü finans kuruluşları arasında yer alan ve global anlamda da sektörün önde gelen markalarından olan Albaraka Portföy ile iş birliği yaptıklarını bildirdi. Gayrimenkul yatırım fonlarının yatırım avantajlarından ve vergi muafiyetlerinden bahseden Özgün, “Bu fonlar, gayrimenkul yatırımlarında açıklık, denetim, uzman yönetim ve likidite sağlayan bir yatırım aracıdır. Yatırımcıya birçok alanda avantaj sunar, gayrimenkule ilişkin riskleri en aza indirir, elde edilecek geliri yükseltir. Bizim de kurduğumuz fonla en önemli amacımız; yatırımcıların gayrimenkullerindeki değer artışı ve kira geliriyle getiri elde etmesini sağlamaktadır” diye konuştu.

 Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği


Geri Dön