28 / 03 / 2024

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Tüm mahallelerimizi sağlıklı ve temiz içmesuyu ile buluşturuyoruz. Hendek’e bağlı Şeyhler ve Çobanyatak Mahallerine Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisimizden su ulaştırmak için yeni bir proje geliştirmiştik. Hamdolsun bölgede başlattığımız çalışmalarımız tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Hayırlı Olsun

Tamamlanan proje ile Yeşilyurt Arıtma Tesisi’nin kapasitesini daha arttırdıklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisi’nden arıtılan sağlıklı içmesuyunu, 4 bin 500 metre uzunluğundaki hatla Şeyhler ve Çobanyatak Mahallelerine ulaştırdık. Proje ile bölgede yağışlı dönemlerde bulanıklık ve yaz aylarında yaşanan su yetersizliği tarihe karışacak. İnşallah çalışmalarımız kapsamında içmesuyu sorunu yaşayan bir mahalle bırakmayacağız. Bölgede yaşayan hemşerilerimiz uzun yıllar içmesuyu sorunu yaşamayacak. Bizim hedefimiz hemşerilerimizin çeşmelerine daha sağlıklı ve kaliteli içmesuyu ulaştırmak. Tamamlanan projemiz bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön