29 / 03 / 2024

Hep İstanbul'da taksite mola kampanyası!

Hep İstanbul'da taksite mola kampanyası!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.



Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla 2016 yılında banka taksiti ödemeyecek.


Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor... HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlarken, HEP İstanbul’da yaşam Nisan 2017’de başlayacak.


Taksitler Ocak 2017’de başlıyor...

Tekfen kalitesini, HEP İstanbul projesiyle avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sunmaya devam ettiklerini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “Tekfen olarak, ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla 2016 yılı boyunca taksit ödemeden HEP İstanbul’dan 311 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilme şansı sunuyoruz. Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.


Ömer Egesel ayrıca “Bugüne kadar tüm ünitelerin yüzde 65’inin satışını tamamladık. HEP İstanbul’un başarılı satış grafiğinde Proje’nin yanı sıra Tekfen markasının 60 yıllık deneyiminin çok önemli olduğunu düşünüyoruz.” dedi.


Web: http://www.hepistanbul.com.tr/




Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul'Hayatımın Evi Projesi'nde 'Taksite Mola' kampanyası düzenlendi. HEP İstanbul'dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemeler 2017 yılında başlayacak. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "Tekfen olarak, Taksite Mola' kampanyasıyla 2016 yılı boyunca taksit ödemeden HEP İstanbul'dan 311 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilme şansı sunuyoruz. Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017"ye kadar kredi taksiti ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017'de oturmaya başlayabilecekler"dedi. 


Ekonomist


Geri Dön