26 / 04 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten çarpıcı altın yorumu! Bu hafta için flaş tahmin

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten çarpıcı altın yorumu! Bu hafta için flaş tahmin

Her dediği çıkan İslam Memiş, dikkat çeken altın ve dolat yorumu geldi. Memiş, altın ve dolar fiyatlarının önümüzdeki günlerde düşeceğini fakat rakamların kalıcı olmayacağını ifade etti. İşte tüm detaylar...



Piyasalardaki dalgalanmalar devam ederken; bir yandan Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararı bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar...

Her hafta piyasalara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, hem iç siyaset hem de dış siyaset ve enflasyonla mücadeleyi baz alan değerlendirmeler yaptı.

"ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARI DİP ARAYIŞINDA"
İslam Memiş'in Youtube kanalında yaptığı piyasa yorumları şöyle:

Neden altın ve gümüş fiyatları, pariteler 7 Mart 2023 Salı akşamı sert bir şekilde düştü?

ABD Merkez Bankası FED'in başkanı Powell'in konuşması fiyatları düşürdü. FED'in mart toplantısında 5 baz puanlı faiz artırımı beklentisi vardı. Piyasalar bunu, şahin tonda bir açıklama yaptığı için FED Başkanı Powell, 50 baz puan faiz artırımı yapacaklar beklentisi ile EMTA fiyatlarında düşüşler olduğunu gözlemliyoruz.

FED'in 50 baz puanlık faiz artırmak olasılık piyasalarda şu anda fiyatlandığı için altın ve gümüş fiyatlarında son bir dip arayışında olduğunu gözlemliyorum.

Yani FED, sözlü yönlendirmeye ve toplantı öncesi başladı ve FED toplantısında mart kararında 25 baz puanlık faiz artırımının olacağını ve 25 baz puan faiz artımı yaptıktan sonra piyasalara sözlü olarak yönlendireceğiyle alakalı düşüncem sabittir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön