25 / 04 / 2024

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.



HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, Etra Holding öncülüğünde hayata geçirildi. HerDem İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, gerek yatay mimarisi gerekse içeriği ve sunduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Tayfun şunları söyledi, "Büyüklerimizin emeklilik döneminde ve ilerleyen yaşlarında rahatı ve mutluluğu hepimiz için çok önemli. Bu nedenle HerDem’de onlar için sosyal, aktif ve doğal bir yaşam oluşturmayı hedefledik. Büyüklerimiz kendi hanelerinde ve sosyal bir ortamda, yeşillikler içinde yaşayacaklar. HerDem’deki sayısız aktiviteden faydalanacak ve sağlıkları sürekli uzmanların kontrolünde olacak. Sağlık ve hizmet sektöründe yepyeni bir kategori başlatıyoruz. Bu nedenle üstlendiğimiz bir sorumluluk ve görev var. Bunu da en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz"

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem’deki bir günü özel etkinliklerle deneyimliyorlar

HerDem’in sunduğu olanakları özel etkinlikler aracılığıyla deneyimleme imkanı sunduklarını ifade etti HerDem İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Hafta sonları köyümüzün içinde, örnek konağımız ve çevresinde özel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Misafirlerimize HerDem’de geçirecekleri örnek bir günü dolu dolu yaşama imkanı sunuyoruz. Kahkaha terapisinden tavla turnuvasına, teraryum atölyelerinden müzik dinletilerine kadar uzanan geniş bir yelpazede, HerDem’de her gün gerçekleştirebilecekleri etkinliklerden örnekler sunarak keyifli bir gün yaşatıyoruz misafirlerimize. HerDem’i yerinde deneyimlemek ve bilgi almak isteyenlerin 444 67 59 numaralı telefondan çağrı merkezimizi aramaları yeterli. Ulaşım dahil olmak üzere ve tüm organizasyonun düzenlemesini biz gerçekleştiriyoruz"

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

Güne kuş cıvıltılarıyla başlayacak olan HerDem sakinleri, hobi bahçesinde sebze yetiştirip, kümesten yumurta toplayacak ya da süt sağabilecek. Evcil hayvanları gezdirmek için özel bir alan oluşturulan köyün içinde huzurun korunması adına otomobil kullanılmayacak. Köy içinde ulaşım ise özel olarak getirtilen kullanışlı golf araçlarıyla sağlanacak. Restoran, kafeterya, kır kahveleri, tiyatro ve sinema salonu, kütüphane, mesleki kurs atölyeleri, market, kuaför, dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzu, masaj terapi, açık ve kapalı spor alanları, tuz odaları, saman odaları, köpek parkı, doğal yürüyüş ve koşu parkurları, 9 delikli golf sahası, botanik parklar ve diğer pek çok şey HerDem sakinlerini bekliyor.

HerDem sakinleri meyve ve sebzelerini dalından koparıp yiyebilecek, günlük taze süt ve yumurta temin edilebilecekler. Hafta sonları torunları yanlarına gelenler ise çocuk parkları, çim oyun sahaları, yöresel mutfaklar, taş fırınlar, piknik alanlarında sevdikleriyle keyifli vakit geçirebilecekler.

Silivri'de HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü'nde her konakta 10 veya 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunmaktadır. Brüt 60 metrekare olan 1+1 bağımsız haneler 1 oda, 1 yaşam alanı (salon + mutfak), 1 banyodan ve 1 balkon / terastan oluşmaktadır. 2+1 daireler ise 86 metrekare olarak sunuluyor. Satın alma fiyatları 1+1 dairelerde 337 bin TL’den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlamakta ve şerefiyesine göre değişmektedir. Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) karşılığında faydalanacak.

Satın almadan konaklama yapmak isteyen misafirlerimiz yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4.500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle HerDem’de konaklayabilecek.

 

http://www.herdemsyk.com/


Geri Dön