19 / 04 / 2024

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

Firma: Etra Holding

Proje: HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..



Lansmanı yapılan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri  Etra Holding tarafından İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hinşa ediliyor.

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan  Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'yle 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak. 

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam  sakinleri istediklerinde, Acıbadem Mobil tarafından özel olarak geliştirilen, akıllı bileklik, medikal takip sistemi ve dijital sağlık sistemlerini arkasında medikal koçluk hizmetini alarak da kullanılabiliyor.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılacak.

Satın almadan konaklama yapmak isteyen misafirler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4 bin 500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle Herdem Sağlık Köyü'nde konaklama imkanına sahip.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri konum olarak  TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada, birkaç yıl içerisinde tamamlanması planlanan 3. Çevreyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın mesafede yer alıyor. 

 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Satış Ofisi: 4. Cadde No:28 Atakent Halkalı 34307 İSTANBUL

 

Tel: 444 67 59
Web: http://herdemsyk.com/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön