25 / 04 / 2024

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Firma: Etra Holding

Proje: HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.



Etra Holding'in İstanbul Silivri Selimpaşa'da inşa ettiği Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde satışlar devam ediyor. Projede 614 adet birim bulunuyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri  Etra Holding  fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde evler bölgelere özel olarak tasarlanıyor. Projedeki konutlar yer alan konutlar Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu olarak isimlendiriliyor.  

Etra Holding HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Türkiye'nin ilk doğal ve sağlıklı yaşam köyü olarak lanse edildi. 100 Dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projede örnek konak  ziyaretçilerini bekliyor. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!
Satın alma fiyatları 337 bin liradan başlıyor ve şerefiyesine göre değişiyor. Satın almadan konaklamak isteyenler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, aylık 4 bin 500 TL+KDV (2018 fiyatlarıyla, her yıl TEFE-TÜFE artışlı) ücretle Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde konaklayabiliyor.

Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatlarıyla, her yıl TEFE-TÜFE artışlı) karşılığında faydalanma hakkına sahip.

24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan projede Acıbadem Mobil tarafından özel olarak geliştirilen, akıllı bileklik, medikal takip sistemi ve dijital sağlık sistemleri bulunuyor. 

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada, birkaç sene içerisinde tamamlanması planlanan 3. Çevreyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın mesafede hayata geçiriliyor.

Tel: 444 67 59
Web: http://herdemsyk.com/


projeye sor



Geri Dön