25 / 04 / 2024

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...



Etra Holding güvencesiyle İstanbul Selimpaşa’da yükselen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde 2 katlı olmak üzere toplam 45 adet konak bulunuyor. 

Mimarisi ile dikkat çeken proje, İstanbul'un içinde ama karmaşasının dışında konumlanıyor. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri; ağaçlara, çiçeklere, sebze-meyve bahçelerine, parklara, kır kahvelerine, yürüyüş yollarına, etkinlik alanlarına, hobi bahçelerine ayrılmış bir yaşam alanı. Proje 110 dönümde konumlanıyor. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Projede restoran ve kafeler, Termal ve Yüzme havuzları, açık ve kapalı spor alanları, tiyatro ve sinema salonu, Hobi atölyeleri, market, güzellik, bakım ve masaj salonları, tuz odası ve saman odası gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

Akdeniz, Ege, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun mimari tarzını yansıtan konaklarıyla Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Turkiye'de bir ilke imza atıyor. Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde yalnızca 55 yaş üstü vatandaşlar konaklayacak. Projede yer verilen alanlar 55 yaş üstü vatandaşların keyifleri ve sosyal yaşamları için tasarlandı. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Köyün içinde bulunan sağlık tesisinde Acıbadem Hastanesi yer alıyor. Projede ulaşım için nostaljik tramvay bulunuyor. 

Projede sağlık ve temizlik hizmetleri, elektrik, su, doğalgaz, internet, kira, aidat hepsi dahil, açılışa özel 3 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla kiralama imkanı sunuluyor. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde yer alan 1+1 konaklar 60 metrekare, 2+1 konaklar ise 86 metrekare büyüklüğe sahip. Projedeki 1+1 konaklar 680 bin TL'den, 2+1 konaklar ise 980 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Web: https://www.herdemsyk.com/

Tel: 444 6 759


Geri Dön