23 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

Evinde yaşlı, engelli veya bakıma muhtaç kişilere bakanlara evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. Bu destekten faydalananların heyecanla beklediği ödemeler yapıldı. İşte tüm detaylar...



Hak sahiplerinin büyük bir heyecanla beklediği nakit destek ödemeleri hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Evinde yaşlı, engelli veya bakıma muhtaç kişilere bakanlara evde bakım aylığı ödemesi gerçekleştiriliyor. 
Bu destek kapsamında Mayıs ayı için hesaplara 2.354 TL para aktarıldı. 

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

HESAPLARA 2.354 TL YATIRILDI

2022 yılı Ocak-Temmuz dönemi için evde bakım maaşı ödemesi 2.354 TL olarak yapılıyor. Söz konusu destek ödemeleri her ayın 15’i ile sonu arasında gerçekleştiriliyor. Aile Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda ise söz konusu ödemelerin tamamlandığı belirtildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön