25 / 04 / 2024

Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın! Bakan resmen duyurdu

Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın! Bakan resmen duyurdu

Son dakika gelişmesi... Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 60 milyon 516 bin 754 TL’lik tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.



Tarımsal destek ödemelerine ilişkin son dakika haberi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yurt genelindeki binlerce çiftçiyi yakından ilgilendiren konuya ilişkin resmi duyuruyu yaptı. İşte, ödemelerin tutarı ve hesaplara ne zaman yatacağı ile ilgili gelişmeler...

Tarım Bakanı Kirişci, Twitter üzerinden tarımsal destek ödemelerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "60 milyon 516 bin 754 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı ve bereketli olması dileğiyle." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön