03 / 05 / 2024

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlarda yenilikçi ürünlere ve akılcı çözümlere attığı imza ile adından söz ettiren Häfele, pandemiyle beraber dijitalleşmeye başlayan ticari hayatta yeni bir evren yarattı. Häfele Discoveries 4 Mayıs tarihinde başlıyor...



Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Häfele, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle beraber dijitalleşmelerin başladığı ticari hayatta yeni bir evren yarattı: Häfele Discoveries.

Tümüyle bir fuar deneyimi şeklinde dizayn edilen Discoveries platformu yeniliklerin keşfi ve canlı etkinlikler için yarın başlıyor.

Mobilya ve iç mimari endüstrilerinin lider etkinliği Interzum, bu sene pandemi sebebiyle interzum@home ismiyle dijital şekilde yapılacak. 4 – 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda, Häfele'nin sunduğu yenilikler de Häfele Discoveries platformu ile keşfediliyor.

Häfele, uluslararası bir ticari fuar şeklinde dizayn ettiği Häfele Discoveries ile müşterilerini, global
ve yerel çaptaki yeniliklerini keşfedebilecekleri heyecanlı bir yolculuğa çağırıyor. Häfele Discoveries platformunda, ziyaretçiler toplamda dört gün boyunca tüm canlı etkinlikleri eş zamanlı şekilde izleyebilecek ve Häfele Türkiye’nin organize ettiği panel ve yayınlara katılım gösterebilecek.

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Türkçe dil seçeneği ile globalde daha çok keşif

Häfele Discoveries’in, toplamda 150 ülkede ve 16 dilde eş zamanlı şekilde ziyarete açılacağını dile getiren Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Türkçe dil seçeneği de yer alan platforma ülkemiz üzerinden kayıt olanların Häfele’nin global çaptaki yeniliklerini Türkçe olarak keşfedebilecekleri gibi yalnızca Häfele Türkiye’deki  yenilikleri de tek bir alandan ziyaret edebileceklerini dile getirdi.

Hibrit bir fuar deneyimi sunacaklarını dile getiren Hilmi Uytun, “Häfele Discoveries ziyaretçileri, Häfele’nin yeni ürün ve hizmetlerini deneyimlemek isterlerse Häfele Satış Temsilcilerimiz ile randevulaşarak adeta bir fuar ziyaret eder gibi platformu birlikte gezebilirler. Üstelik bunu bir yıl boyunca, ister evlerinin konforunda ister ofislerinde ekipleriyle birlikte yapabilirler. Ayrıca Häfele Discoveries için yaptığımız tüm hazırlıkları İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan genel müdürlük binamızın showroom’unda da sergiliyoruz. Dijital deneyimle yetinmek istemeyen müşterilerimizi fiziksel bir Häfele deneyimi için showroom’umuzda, pandemi kurallarına uygun olarak ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.


Öne çıkan yenilikler

Merakla beklenen Häfele Discoveries platformuna giriş yapanlar Kara Ormanlar Bölgesi adlı lobi alanından ziyarete başlayıp, Canlı Sohbetler alanından panel ve yayınları izleyebilecek. İlham Veren Mekanlar Dünyası kısmında Häfele globalin tüm yeniliklerini keşfetmek isteyenleri aydınlatma, mutfak, oturma ve yatak odaları, mikro yaşam, otel, ofis, karavan, bağlantı elemanları, çekmeceler, kayar kapı ve kapak sistemleri, giriş kontrol sistemleri, kalkar kapak makasları, mobilya kulpları, menteşeler ve hizmet gibi bölümler bekliyor.

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Türkiye seçeneğiyle kayıt olan ziyaretçiler de Häfele Türkiye menüsü altında  toplamda 11 renkte olan bir dünyanın anlatıldığı “Renk Fark Yaratır” kısmı dışında; mobilya kulpları, kapı kolları, açılır tezgah ve masa donanımları, kiler sistemleri, eviyeler, stor sistemleri, temassız ürünler, katlanır yatak donanımları, kayar kapı donanımları, mobilya menteşeleri ve mobilya kilitleri bölümlerinde en yeni ürünleri inceleyebilir.


Harvard Business Review Türkiye iş birliğiyle iki önemli panel

Häfele Discoveries platformunda 5 ve 6 Mayıs'ta Häfele Türkiye ve Harvard Business Review Türkiye iş birliğiyle inşaat sektörünün güncel konuları iş dünyasının önce gelen fikir önderleri ve liderleriyle konuşulacak.

Pandemi Sürecinde Konut Projelerinde Değişen Trendler

5 Mayıs tarihinde saat 16:00’da başlayacak panelde, tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin etkisiyle konut
projelerinde yaşanan değişim ve dönüşüm masaya yatırılacak. Yaşam alanlarından beklentilerin değişimi, inşaat sektörünün yaşadığı dönüşüm ve sektör oyuncularının bu değişime uyumu, potansiyel iş modelleri ve stratejileri gibi başlıkların konuşulacağı panelin moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan gerçekleştirecek. Paneldeki konuşmacılar da GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve PwC Ortağı ve Gayrimenkul Sektörü Ülke Lideri Ersun Bayraktaroğlu, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Sinpaş GYO Genel
Müdürü Seba Gacemer ile Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun olacak.

Mikro Yaşam Alanlarını Baştan Tanımlamak

6 Mayıs tarihinde saat 16:00’da başlayacak ikinci panelde, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle beraber
mikro yaşam alanlarına olan ilgi masaya yatırılacak. Bu alanların mimari tasarımı, gayrimenkul sektöründe ‘tiny house’ toplu yaşam alanlarının kurulumu ve arkasındaki strateji ile bu yaşam alanlarında işlev ve mobiliteyi destekleyecek olan mobilya ve mimari donanım fikirleri konuşulacak.

Gerçekleştirilecek olan panele EAA Emre Arolat Architects Ortağı Mimar Emre Arolat, NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Servotel Corporation Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ve Häfele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun konuşmacı olarak katılacak. Panelin moderatörlüğünü de yine Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yapacak.


Häfele uzmanları yenilikleri anlatacak

Häfele Türkiye’den uzman danışmanların en yeni Häfele ürünlerini tanıtacakları videolar da yarın saat 14:00’te Mutfak Mobilyasında Yenilikler, 5 Mayıs tarihinde saat 14:00’te Ev Mobilyasında Yenilikler ise 7 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00’te Ofis Mobilyasında Yenilikler başlıklarıyla yayınlanmış olacak.

 

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile ve sat!


Geri Dön