28 / 03 / 2024

Hilmi Işıkören'in emlak semineri 19 Ocak'ta!

Hilmi Işıkören'in emlak semineri 19 Ocak'ta!

Sektör Duayeni Hilmi Işıkören ‘Daralan piyasalarda emlak işinde nasıl başarılı olunur?’ sorusunu yanıtlayacak! Seminer Işıkören Danışmanlık ile birlikte 19 Ocak Salı günü Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.



Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatları sunmak adına kurulmuş olan Elfi Akademi ilk etkinliğini başlatıyor. Elfi Akademi ev sahipliği ve sponsorluğunda ‘Daralan piyasalarda emlak işinde nasıl başarılı olunur?’ adlı seminer Işıkören Danışmanlık ile birlikte 19 Ocak Salı günü Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek. 


Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortakları Belgin Benek ve emlak sektörünün duayeni Hilmi Işıkören tarafından verilecek olan seminer için görüşünü aldığımız Hilmi Işıkören “Piyasalar kötüye gitse de satın alma tamamen durmaz sadece azalır. Emlak işi doğru yapıldığı takdirde her dönemin işidir. İşini doğru yapanlar gelecekte yasalarla daha da güçlenecek, diğerleri ise sektörden dışlanacaklardır. Gelecek bir gün geldiğinde orada olmak için bugünden doğru şekilde çalışmak ve hazırlıklı olmak şarttır. İş daima hazırlıklı olana gider. 19 Ocak 2016 tarihindeki emlak seminerimiz hazırlıklı olmanıza yardımcı olacak farklı bir bakış açısı sunuyor.” dedi. Elfi Akademisi’nin yöneticisi Figen Vatansever ise; “Elfi Akademi’mizin ilk etkinliğini Türk emlak sektörünün duayeni Hilmi Işıkören ile yapacak olmamız bizi çok heyecanlandırıyor. Emlak sektörünün profesyonelleşmesi ve kurumsal standartlarda hizmet üretilmesi amacıyla insan kaynağına verdiğimiz önemi Elfi Akademi ile hayata geçirdik. Eğitim ve seminerlerimizle hem sayısı 30’a yaklaşan ve giderek çoğalan kadromuzu geliştirmek hem de emlak işini profesyonelleştirmek isteyen kişilere yol göstermek arzusundayız. Bu amaç doğrultusunda etkinliklerimiz sürecek.” diye açıklama yaptı. 


Seminer Programı:

8:30 -   9:30 / Açık Büfe Kahvaltı

10:00 - 11:00 / 1.Oturum (Seminer Başlangıcı)

11:00 - 11:15 / Coffee Break

11:15 - 13:00 / 2.Oturum


Seminer sonrası katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Seminere katılmak için kişi başı ücret 75 TL’dir. 



Geri Dön