29 / 03 / 2024

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabı yarın tanıtılıyor!

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabı yarın tanıtılıyor!

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek




Uzun yıllar emlak sektörünün önde gelen uluslararası şirketlerinde Genel Müdürlük görevi yapan, inşaat-emlak sektöründe verdiği markalaşma, pazarlama-satış danışmanlığı ve motivasyon temelli eğitimlerle tanınan emlak duayeni Hilmi Işıkören'in ilk kitabı "10 Numara Motivasyon" 29 Eylül'de raflardaki yerini aldı. Çalışandan patrona herkes için ilham kaynağı olacak kitap, sadece iş dünyasıyla sınırlı kalmayarak, herkesin hayatına dokunan, kişisel gelişimi destekleyici bir yol haritasını da içeriyor. Kitabın geliri, korunmaya muhtaç çocuklara kucak açan "Koruncuk Vakfı"na bağışlanacak. ’10 Numara Motivasyon’ kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecektir. Hilmi Işıkören bu etkinlikte kitap tanıtımı ile birlikte katılımcıların kitaplarını da imzalayacak.

 

2012 yılında yazmaya başladığı başarı üzerine motivasyon temelli satış ve pazarlama içerikli yazıları ile kitabının ilk tohumlarını atan Hilmi Işıkören, kitabında, başarı üzerine farkındalık kazandıracak bir çok özgün paylaşımı okuyucularıyla buluşturuyor. Kişinin kendisini geliştireceği adımları, satış ve pazarlama konusunda ışık tutacak tavsiyeleri, hayatta başarılı olmanın yollarını, sahip olduklarımızın farkında olmayı çeşitli örnek ve hikayelerle kitabına taşıyan Işıkören, hem iş dünyasında yükselmenin hem de mutlu olabilmenin sırlarını açıklıyor. 


Ceres Yayınları'ndan çıkan ‘10 Numara Motivasyon’ kitabını D&R, Remzi Kitabevi, Pandora, İnsan Kitap, Gergedan Kitabevi,  Ankara  Dost Kitabevi,  İzmir  Kitapsan’da bulabilirsiniz.





Geri Dön