18 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören kimdir

Hilmi Işıkören kimdir

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

Hilmi Işıkören’den emlak komisyonu eleştirisi!

Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve eğitmeni olan Hilmi Işıkören, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'le ilgili görüşlerini paylaştı.

Hilmi Işıkören'den emlak komisyonu önerisi!

Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve eğitmeni olan Işıkören, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'le ilgili görüşlerinin 2'ncisini sosyal medya hesabından paylaştı.

Hilmi Işıkören’den ilginç öneri: Kar marjı sabitlensin!

Xiaomi'nin kar marjının yüzde 5'i geçmeyeceğini açıklaması üzerine Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve eğitmeni olan Hilmi Işıkören'den ilginç bir öneri geldi...

Emlakta Lider Geliştirme Programı başlıyor!

‘Emlakta Lider Geliştirme Programı’ emlak danışmanlarının ve dolayısıyla da onların çalıştığı emlak ofislerinin bölgelerinde lider olmasını hedefleyerek sektörde bir ilke imza atıyor.  

​Hilmi Işıkören: İnşaatta büyük potansiyel var!

TURYAP Manisa İl Temsilcisi Mecit Osmanlı, Manisa’da hem markalaşmak hem de çıtayı yükseltmek adına ofis çalışanları ve gayrimenkul sektöründe iddialı olan genç iş adamları için seminer düzenledi.

Hilmi Işıkören'in Motivasyon Temelli Emlak Eğitim Programı 11 Mart'ta!

Emlak sektörü duayeni Hilmi Işıkören liderliğinde hazırlanan emlak ofislerine özel ‘Motivasyon Temelli Emlak Eğitim Programı’ bu kez başarılı emlak ofisleri Century 21 ABC ve Century 21 BETA için gerçekleştirilecek

Hilmi Işıkören'in emlak semineri 19 Ocak'ta!

Sektör Duayeni Hilmi Işıkören ‘Daralan piyasalarda emlak işinde nasıl başarılı olunur?’ sorusunu yanıtlayacak! Seminer Işıkören Danışmanlık ile birlikte 19 Ocak Salı günü Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.

Işıkören Danışmanlık'ın 10 numara motivasyonu yayında!

Hamurunda sevgi, temelinde motivasyon olan iş ve hayata dair özgün paylaşımlarının yeni adresi www.10numaramotivasyon.com yayında. Işıkören, başarı ve motivasyon üzerine oluşturduğu sayfasını 1 Ocak itibari ile yayına geçirdi.

Emlak danışmanları mutlaka eğitim almalı!

Emlak sektörü artık eğitimsiz danışmaları saf dışı bırakıyor. İşte tam da bu nedenle, danışmaların tamamının bir eğitim alması ve kendisini geliştirmesi gerekiyor.

Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek!

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek.

Hilmi Işıkören ''Başarı ve Motivasyon Semineri'' 10 Mayıs'ta!

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

Hilmi Işıkören: İnşaatta marka olmak vicdani sorumluluk ve hukuki zorunluluk gerektirir!

İnşaat firmasının verdiği sözler çok hayatidir ve hukuki sorumluluk bir yana büyük bir vicdani sorumluluk gerektirir çünkü ortada somut pek bir şey yoktur sadece 'vaatler' vardır...

Hilmi Işıkören: Gayrimenkul satışlarında 'neden' sorusu sorulmalı!

Hilmi Işıkören, Emlakkulisi.com tarafından her ay düzenli olarak yapılmaya başlanan ‘Konut Sektörünün Satış ve Pazarlama Buluşmaları’ toplantısında Araplara ve Türk Cumhuriyetlerine Satış konusunu değerlendirdi...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Hilmi Işıkören kimdir Haberi

Hilmi Işıkören kimdir

Işıkören Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Hilmi Işıkören, Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak. 

Hilmi Işıkören, inşaat sektörünün zor günler geçirdiği günümüzde "daha çok satmanın" formüllerini dinleyenlerle paylaşacak.

Tekfen Holding'in ev sahipliğinde "Finansmanda Yeni Arayışlar" başlığı altında gerçekleştirilecek toplantı 16 Nisan Salı günü düzenlenecek. 

Emlak sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimlerini katılımcılara anlatacak Hilmi Işıkören, sorunların çözümünde izlenmesi gereken yol haritalarını paylaşacak. 

Gayrimenkul sektörünün finansman sorunlarının ve gelecek için önerilerin anlatılacağı oturumlarda tüm katılımcılar görüş ve değerlendirmeleri...