24 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek!

Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek!

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek.



www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. İşbirliği çerçevesinde, Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı ve emlak duayeni Hilmi IŞIKÖREN yurt çapındaki emlak oda ve emlak dernek üyelerine “Dijital Dünyada Emlakta Başarının Sırları” isimli seminerler verilecek.


Emlak seferberliği ile ilgili görüşlerini aldığımız Hilmi IŞIKÖREN “Emlak tüketicisi neredeyse emlak işindeki kişi de oraya gitmeli. Bugün herkes internette, o halde emlak profesyonelleri de dijital dünyada var olmak zorunda. Dijital dünyada insanlarla bağ kurup gerçek hayatta onlara dokunarak işimizde fark yaratmanın yöntemlerini bilmeden kazanmak artık mümkün değil. Emlak işin doğrularını sektör oyuncularıyla paylaşmak ve onlara farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde Emlak Seferberliği başlattık. Değişen piyasa koşullarına göre emlak işinin yeni stratejileri ve formüllerini bu seminer dizisi ile paylaşacağız.” dedi. 


www.ilan.com.tr ‘nin Pazarlama Direktörü Şerif Nadi Varlı ise, “TEMFED ile yaptığımız anlaşmayla Federasyona bağlı tüm oda ve dernekler üzerinden üyeleri bilinçlendirmektir. Üye olmayan emlakçıların oda ve derneklere bağlılığını arttırmak, haksız rekabet yaratan vasıfsız emlakçıları engellemek ve emlakta doğru iş yapma yöntemlerini bir dizi eğitim programıyla kazandırmak arzusundayız. TEMFED Genel Başkanı Sn. Haci Ali Taylan’ın liderliği ve Sn. Hilmi IŞIKÖREN’in sektörel deneyimiyle başlattığımız proje ülke çapında devam edecek.” dedi.


İlkini 12 Aralık 2014’de Trabzon’da başlattığımız 300’ü aşkın bir katılımla gerçekleştirilen ‘Dijital Dünyada Emlakta Başarının Sırları’ adlı etkinlik programının ikincisi İstanbul’da yapılacak. 24 Aralık Çarşamba günü saat 09:00’da www.ilan.com.tr genel merkezinin de bulunduğu iTower Plaza’da gerçekleştirilecek olan etkinliğe İstanbul’daki tüm emlak ofis sahipleri ÜCRETSİZ katılabilecekler.


www.ilan.com.tr üyelik avantaj ve fırsatlarını paylaşmak, seçkin emlak ofisi sahipleri ile tanışmak, üyelerimize özel Hilmi IŞIKÖREN tarafından hazırlanıp sunulacak olan dört günlük emlak eğitim programını açıklamak üzere düzenlediğimiz etkinliğimize katılmak için http://ilan.com.tr/haberler/hilmi-isikoren-ile-emlakta-basarinin-sirlari-n399.html ya da www.emlaktabasari.eventbrite.com başvuru yapılabilir.


1988 yılında Marmara Üniversitesinden mezun olduktan sonra franchising sistemini öğrenmek amacıyla Amerika’ya giden Hilmi IŞIKÖREN, döndüğünde gıda sektöründeki bir dünya markasının Türkiye merkezinde franchise direktörü olarak profesyonel yaşantısına başladı. Türkiye’nin ilk teknoloji marketinin markalaşma ve yaygınlaşma çalışmalarının içinde yer alarak markayı 3 yıl içerisinde 100 mağazayla ülkenin en yaygın zinciri haline getirdi. 1997 – 2010 yılında arasından üç uluslararası gayrimenkul markasında Direktörlük ve Genel Müdürlük yapan Hilmi IŞIKÖREN, 2010 Kasım ayında kendi danışmanlık şirketini kurdu. Sektör ayrımı yapmaksızın işinde başarılı olmak isteyen şirketleri, kurumları ve hatta bireyleri farklılaştırarak öne çıkarmak amacıyla danışmanlık, eğitim ve seminerler veren IŞIKÖREN ayrıca ‘Başarı’ ve ‘Motivasyon’ üzerine ülke çapında gerçekleştirdiği ve yaygınlaştırdığı farklı ve etkileyici konuşmalarıyla tanınmakta, blog ve köşe yazarlığı yapmaktadır.



Geri Dön