23 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören emlak eğitimi

Hilmi Işıkören emlak eğitimi

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

K F Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K F Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mahnoush Mehrbakhsh tarafından kuruldu.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Yazlık eve emlak vergisi ödenip ödenmeyeceği binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.

Zenginliğin artması küresel emlak piyasasını etkileyecek!

30 milyon dolar ve üzeri servete sahip zenginlerin sayısı geçtiğimiz yıl yüzde 6 artış gösterdi. Bu rakamların küresel emlak piyasasını etkileyeceği düşünülüyor.

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hilmi Işıkören emlak eğitimi Haberi

Hilmi Işıkören emlak eğitimi

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. İşbirliği çerçevesinde, Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı ve emlak duayeni Hilmi IŞIKÖREN yurt çapındaki emlak oda ve emlak dernek üyelerine “Dijital Dünyada Emlakta Başarının Sırları” isimli seminerler verilecek.


Emlak seferberliği ile ilgili görüşlerini aldığımız Hilmi IŞIKÖREN “Emlak tüketicisi neredeyse emlak işindeki kişi de oraya gitmeli. Bugün herkes internette, o halde emlak profesyonelleri de dijital dünyada var olmak zorunda. Dijital dünyada insanlarla bağ kurup gerçek hayatta onlara dokunarak işimizde fark yaratmanın yöntemlerini bilmeden kazanmak artık mümkün değil. Emlak işin doğrularını sektör oyuncularıyla paylaşmak ve onlara farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde Emlak Seferberliği başlattık. Değişen piyasa koşullarına göre emlak işinin yeni stratejileri ve formüllerini...