19 / 04 / 2024

Hilti 2018’de 3 yeni açılış hedefliyor!

Hilti 2018’de 3 yeni açılış hedefliyor!

İleri teknolojiye sahip inovatif ürün ve hizmetleriyle inşaat el aletleri sektörüne yön veren Hilti, İstanbul’da Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza açtı.



Kaba inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan Hilti, Türkiye’deki mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 4 Ağustos Cuma günü İstanbul Ümraniye Nato yolu ve Başakşehir’de iki yeni mağaza daha açan Hilti, açılışa özel uyguladığı sürpriz indirimler ve hediyelerle ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.


Hilti’nin dijital anlamda donanımlı olarak tasarlanan yeni mağazaları ile birlikte Türkiye’deki mağaza sayısını 13’e çıkardığını belirten Hilti Türkiye ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Talat Özkan, 2018 yılında üç yeni mağaza daha açmayı planladıklarını açıkladı. Son yıllarda mağaza sayısını hızla artıran Hilti Türkiye’nin mağazalardaki çalışan sayısının da son iki yılda iki katına ulaştığını ifade eden Talat Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü;


“Şu anda merkez ofisimiz ve 5 büyük ilde konumlanan bölge müdürlüklerimizin yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Malatya, Konya, Bursa ve Samsun’da yer alan mağazalarımızla Türk inşaat sektörüne katma değeri yüksek, inovatif ürünler sunuyoruz. Doğrudan satış modeli ile çalışan çözüm odaklı bir marka olan Hilti için mağazalar büyük önem arz ediyor. Müşterilerimiz mağazalarımızda ürünlerimizi deneyimliyor, bilgileniyor, görüş ve önerilerini ekibimiz ile paylaşıyor. Onlardan aldığımız geri bildirimler ürünlerimizin Ar-Ge sürecine büyük katma değer sağlıyor.” Türkiye genelindeki mağazalarında 2017 yılı sonunda 35 bin ziyaretçiye ulaşmış olmayı hedeflediklerini bildiren Özkan, yılı en az yüzde 25 büyüme ile kapatmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.


Geri Dön